Vragen staat vrij

Heb je een vraag? Dan mag je ons altijd bellen voor advies. Hebben we het antwoord? Dat hangt af van het onderwerp, ook al werken er best wijze mensen bij ons. Gaat het over snoep op plantaardige basis? Dan moet je zeker bellen of mailen, want daar weten we alles van af. We hebben namelijk een hele reeks aan plantaardige structuurmakers ontwikkeld, speciaal voor giet- of extrusie-snoep. En, nice to know, ze zijn ook nog eens glutenvrij.

Het beantwoorden van zo’n vraag start met een sparring sessie met onze sales en technologische collega’s. We kijken naar het productieproces en de ingrediënten die daarbij passen. Vervolgens kunnen we de applicatie testen in de gewenste receptuur. Dat kan in ons Techcentrum of op locatie, op de desbetreffende productielijn.

Samen bekijken we de gewenste structuur van het snoepje. Wil je een korte en zachte bite of juist meer bouncyness en een stevige structuur? En dat is pas het begin van onze goedbedoelde bemoeienis. Want een snoepje moet ook gewoon heel erg lekker zijn. Dus geven we graag advies over de verschillende smaak releases in combinatie met verschillende structuurmakers. En last but not least: the looks. We denken mee in het juiste gebruik van kleurstoffen en hoe zweetgedrag te voorkomen als het buiten een keertje net wat warmer is. Wil je extra smaakbeleving combineren met een luxe uitstraling? Vraag naar onze poedercoating oplossingen!

So far, so good en dan?

De testen hebben het gewenste resultaat, de consumenten waarderen de nieuw ontwikkelde snoepjes, de specificaties zijn goedgekeurd en alle lichten staan op groen. Dan gaat onze Customer Service afdeling aan de slag om de benodigde ingrediënten te regelen, afgestemd op de productiecapaciteit en het gewenste voorraadbeheer.

Zo’n co-creatieve samenwerking als zojuist beschreven, is ons op het lijf geschreven. Vol enthousiasme delen we onze kennis en bedenken we samen unieke concepten. Mocht je tijdens de samenwerking een levensvraag te binnen schieten, dan beloven we je dat je een eerlijk antwoord krijgt.

Mayke de Bruin, Food Innovator at Ruitenberg BasIQs

Contact

Stel gerust je vraag! Neem contact met ons op via onderstaande button.

© 2024 Ruitenberg BasIQs B.V. | Grafisch ontwerp Develp B.V. | Technische realisatie Sieronline B.V.