Ruitenberg BasIQs B.V. (NL)

Co-creative teamwork

Om innovatiekracht te delen.

Het ontwikkelen van écht innovatieve producten is veel gemakkelijker (en leuker!) met een creatieve partner. In het Tech Center van Ruitenberg BasIQs hebben wij alle benodigde ingrediënten om uw nieuwsgierigheid te voeden, out-of-the-box te denken en samen te werken met ons team van enthousiaste R&D experts.

Ons Tech Center

Bij Ruitenberg BasIQs begint alles met een inspirerend idee, vaak een vraag of een uitdaging die nog nooit eerder onderzocht is. De ideale voedingsbodem voor innovatieve concepten is ons goed uitgeruste Tech Center. Kom langs en co-creëer met ons!

Co-creatieve prototypen

Het resultaat van de samenwerking tussen u en ons creatieve team is een concreet en goed ontwikkeld prototype van uw initiële idee. Klaar voor productie en promotie. Bij Ruitenberg BasIQs geloven wij dat innovatief teamwork brandstof levert voor succesvolle productlanceringen.

R&D outsourcing mogelijkheden

R&D is de ruggengraat van innovatie. Het opzetten en onderhouden van uw eigen R&D afdeling kan echter een kostbare onderneming zijn. Interesse in een efficiënt alternatief? U bent welkom om uw R&D activiteiten bij Ruitenberg BasIQs onder te brengen.

© 2024 Ruitenberg BasIQs B.V. | Grafisch ontwerp Develp B.V. | Technische realisatie Sieronline B.V.