Ruitenberg BasIQs B.V. (NL)

Vacature

Applicatietechnoloog – zoetwaren

Kom jij als applicatietechnoloog – zoetwaren werken in ons ambitieuze en innovatieve voedingsmiddelenbedrijf?

En wil je:

  • Werken voor een (on)gewoon familiebedrijf?
  • De vrijheid om vooral veel zelf te doen: aanpakken, oplossen én verbeteren
  • Juist niet voor de standaard antwoorden en oplossingen gaan?

Dan zijn we op zoek naar jou!

 

We doen het samen

Onze collega’s van verkoop en R&D zijn samen de spil in de successen die wij bij klanten realiseren. De een kan niet zonder de ander, in jouw rol ligt de focus vooral op het technische aspect van zoetwaren projecten. Je doet dit niet alleen maar samen met nog twee technologen en de manager applicatie. Het totale R&D team binnen de Ruitenberg groep is 17 mensen groot.

We ontwikkelen ingrediënten voor eindproducten die je dagelijks tegenkomt in de schappen van de supermarkt. Daarin zijn we innovatief en eigenzinnig. En dat zie je ook terug in onze geavanceerde en moderne technologiecentra. Bij Ruitenberg gaan we niet per definitie voor standaard of de laagste prijs. We verdiepen ons en zoeken naar technologische oplossingen die onze klanten écht verder kunnen brengen. Daarin kan en mag ook jij het verschil maken!

 

Jouw rol

Op basis van eigen ontwikkel recepturen of op basis van klant vragen ga je aan de slag met ingrediënten om tot oplossingen te komen door dit uitvoerig te onderzoeken en te testen op lab schaal. Uiteindelijk is het doel dit op te schalen naar productieomgeving. Daarnaast ben je intern ook een vraagbaak.

We hebben best complexe oplossingen en een enorme diversiteit in ingrediënten. Dat vraagt van je dat je breed mee kunt denken, schakelen én communiceren.

Je organiseert, stelt prioriteiten, lost op en komt je afspraken na. Kortom, je collega’s weten dat ze altijd op je kunnen rekenen.

Als Ruitenberg BasIQs opereren we met een totale team grootte van 11 mensen zelfstandig binnen de Ruitenberg groep met totaal 90 medewerkers. We zijn dus zeker niet klein, maar ook niet heel groot. Dat betekent voor jou de vrijheid om vooral veel zelf te doen.

Kortom: Bij ons werken is ontzettend veelzijdig en afwisselend. Bij Ruitenberg kun jij echt het verschil maken.

 

Wat mag je van ons als werkgever verwachten?

  • We zijn een (on)gewoon familiebedrijf, dat merk je aan alles. Hecht, sociaal en met een stevige visie voor de lange termijn
  • Een vast contract en prima arbeidsvoorwaarden
  • 32-40uur, dat is bij ons allemaal bespreekbaar

 

Dus ben jij iemand die:

  • De ambitie heeft om als applicatietechnoloog – zoetwaren aan de slag te willen in een innovatief levensmiddelenbedrijf?
  • Een gedreven en ervaren MBO+/HBO-er is.
  • Zich makkelijk systemen en processen eigen maakt
  • Vlot schrijft en spreekt in het Nederlands en Engels.

 

Dan gaan we graag met je in gesprek!

 

Wat kun je van ons verwachten?

Heb je belangstelling stuur dan een bericht naar Erik van Mulligen (hr@ruitenberg.com) waarin je aangeeft dat je interesse hebt met daarbij enige info over jezelf zoals opleiding en ervaring.

We proberen snel te schakelen én vinden het tegelijkertijd ook belangrijk dat we beiden de juiste afweging maken. We voeren daarom altijd twee gesprekken. Eventueel kun je ook een uurtje meelopen zodat je met ons bedrijf, het werk en je team kennis kunt maken. Een assessment kan onderdeel uitmaken van het proces. Als we er samen ook uitkomen over de arbeidsvoorwaarden, hopen we je vlot daarna te mogen verwelkomen in ons team.

Toch nog eerst even wat meer informatie? Bel dan gerust naar onze Manager Application Confectionery, Sander Runia op 0571- 791 000.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

© 2024 Ruitenberg BasIQs B.V. | Grafisch ontwerp Develp B.V. | Technische realisatie Sieronline B.V.