Extracted from curiosity

Wat doe je als de wereld op slot gaat, als je niet naar klanten af kan reizen en geen beurzen kunt bezoeken? Dan blijft er tijd over, toch? Bij Ruitenberg BasIQs hebben we die tijd benut om wat aan wat soul searching te doen. Waarom soul searching? Omdat we erachter wilden komen wat ons drijft in deze tijd, waarom we dingen doen en voor wie we deze dingen doen. Van een beetje zelfreflectie is immers nog nooit iemand slechter geworden.

Wat zijn onze kernwaarden? Uit wat voor mensen bestaat ons team? Wat voor soort klanten hebben we? En wat willen wij onze klanten bieden, nu en in de toekomst? Wat wordt er van ons verwacht en wat verwachten we van onszelf?

Grote vragen

Best grote vragen! Dus hebben we samen met externe professionals onszelf onder de loep genomen. Een interessant en inspirerend proces! Naarmate we verder kwamen, vielen puzzelstukjes steeds beter op hun plek en werd het grote plaatje duidelijk.

Leidend tot het grote geheel

Dat grote plaatje is de basis voor onze nieuwe website geworden, met ons nieuwe logo en onze nieuwe slogan: Extracted from curiosity. Want als we één grote gemene deler hebben als team, dan is het nieuwsgierigheid. Soul searching bleek een schot in de roos en op de ‘grote vragen’ volgden heldere strategische keuzes. Met grote keuzevrijheid voor onze klanten als het gaat om de invulling van de relatie met ons. Die keuzevrijheid hebben we samengevat in drie vormen van samenwerking: Easy efficiency, Dedicated support en Co-creative teamwork.

Easy efficiency

Vanuit Easy efficiency bieden we de onmisbare basis voor je dagelijkse bedrijfsvoering. We leveren hoogwaardige ingrediënten die passen bij jouw productieproces, just in time in de gewenste hoeveelheid. Een vaste sales manager en ons Customer Service team staan klaar voor al je vragen.

Dedicated support

Bij Dedicated support gaan we een stapje verder en staat ons R&D team standaard paraat. Behoefte om je product te optimaliseren? Loop je ergens tegenaan in je productieproces? No problem, we got your back! Bij Ruitenberg BasIQs is Dedicated support een verzamelnaam voor diensten op maat die waarde toevoegen in elke stap van je proces, van concept tot schap.

Co-creative teamwork

Co-creative teamwork betekent dat we samen met jou aan de slag gaan, op jouw locatie of in ons Tech Center. Samen met onze R&D experts vertaal je dromen en ideeën naar haalbare concepten, innovatieve producten op basis van (on)gekende ingrediënt-toepassingen.

Passie, creativiteit en kennis

Wie kennismaakt met Ruitenberg BasIQs maakt kennis met een team van 12 persoonlijkheden, ieder met eigen kwaliteiten, eigenaardigheden en een flinke dosis nieuwsgierigheid. Ben je net zo nieuwsgierig als wij? Hier kan je ons alvast zien shinen.

Zijn we trots? Jazeker, de soul searching is geslaagd! Als we mensen over de vloer krijgen in ons Tech Center in Twello, dan delen we onze passie, ideeën en kennis. Des te leuker is het dat we nu via onze website alvast een voorproefje kunnen geven!

Contact

Stel gerust je vraag! Neem contact met ons op via onderstaande button.

© 2024 Ruitenberg BasIQs B.V. | Grafisch ontwerp Develp B.V. | Technische realisatie Sieronline B.V.